Vask/Selvvask

I vårt selvvaskeanlegg, med til sammen tre vaskeplasser, kan du vaske bilen din døgnet rundt. Vi har også en ny støvsuger hvor 2 biler kan støvsuge samtidig. Støvsugingen er GRATIS. 

I tilknytning til vaskeanlegget har vi også hvilerom med dusj og toalett beregnet for Statoils Truck-kunder. I tillegg har vi tømmestasjon for bo-biler. I tilknytning til denne er det også mulighet for å tappe ferskvann. Ferskvannet er stengt på vinteren.

                                                         

Bilen vasket med POLERBØRSTE   I august 2011 utvidet vi vasketilbudet med POLERBØRSTE. Vi anbefaler alle å prøve denne! Bilen blir blank og fin - nesten som nypolert. Prøv denne på den anviste vaskeplassen.


TILBUD: FÅ RABATT PÅ VASK MED VERDIKORT!
Har du opplevd å gå tom for mynt eller polletter? Spesielt like før du er ferdig?

Vi anbefaler å kjøpe vask på verdikort. Ved kjøp av vask på verdikort, får du 10 % rabatt. Kortet kan lades med det beløp du ønsker inntil kr 500,- i vask og brukes om og om igjen. 

Verdikortet koster kr 100,-. Blir kortet ødelagt eller du vil levere det inn igjen, får du tilbake kr 100,-. ENKELT!

 

Bruk av bankkort?

Vi har montert betalingsterminaler på alle tre vaskebåsene.  Velg hvor mye du vil vaske for - 20, 40, 60, 80, 100 eller 120 - og sett inn bankkortet. Vent til det er belastet og start vask. Lykke til.

 

Skumforvask:

På bås 2 og 3 (under tak) er det montert skumforvask på forvaskpistolen. Skumlegg hele bilen, vent ett minutt og fullfør vaskeprogrammet som vanlig.  Uteplassen har ordinær forvask/avfetting. På vinteren har alle båsene ordinær forvaskmiddel for å unngå frysing. Skumforvasken kommer på igjen til sommeren.


Ta kontakt med betjeningen i butikken.

www.skjelvikbilverksted.no
Åpningstider, butikk/bensinstasjon

Mandag - Fredag 06:30 - 23:00
Lørdag 08:00 - 23:00
Søndag 09:00 - 23:00

 

Åpningstider, bilverksted

Mandag - Fredag 07:30 - 15:30