Bilverksted

Verksted: Med 5o års drift som godkjent verksted garanterer vi godt håndverk. Vi utvidet bygget i 1999, og disponerer nå 450 kvm store lokaler til bilverksted, smørehall og opprettings-/lakkverksted – alt med topp moderne utstyr

Verksted: Med nær 6o års drift som godkjent verksted garanterer vi godt håndverk. Vi utvidet bygget i 1999, og disponerer nå 450 kvm store lokaler til bilverksted, smørehall og opprettings-/lakkverksted – alt godt utstyrt. Våre ansatte utfører service og reparasjoner på alle bilmerker. Verkstedet er et MEKONOMEN-verksted. I denne kjeden er vi med på det siste innen opplæring på de nyeste bilene.  Dette gjør oss godt forberedt dersom du får trøbbel med bilen din. Vårt samarbeide med grossisten Mekonomen Molde gjør at vi får det meste av deler på dagen.

Oppretting og lakkering: Vi hjelper kunden med alt ved en skade. Vi takserer skaden og retter opp/ skifter deler og lakkerer. Skjelvik Bilverksted har et svært godt rykte når det gjelder slike tjenester.

MC: Vårt verksted har også mange kunder i MC-miljøet som er innom for justeringer, reparasjoner og dekkskift. Du er også velkommen med din motorsykkel ved behov.

Bilberging: Etter mange år med bilberging, ble det besluttet å avvikle dette. Blir du hjulpet av en bilberger, så be om at bilen blir satt av på vårt verksted.  Har du hatt service hos oss, skal du ha Mekonomen Mobilitet. Ring Mekonomen Direct - tlf 05566 - velg mobilitet og du vil bli hjulpet. Det er ingen egenandel og ubegrenset med assistanser.


EU-kontroll: Som godkjent bilverksted, utfører vi EU-kontroll av biler. Ønsker du å avtale EU-kontroll på din bil?

Flere bilder

 • Bilverksted
  Bilverksted
 • IMG_0005.jpg
  Vedlikeholdsarbeid på en Kawasaki
 • IMG_0007.jpg
  Verkstedet
 • IMG_9997.jpg
  Verkstedet
 • IMG_0008.jpg
  Vedlikeholdsarbeid
 • IMG_0010.jpg
  Verkstedet
www.skjelvikbilverksted.no
Åpningstider, butikk/bensinstasjon

Mandag - Fredag 06:30 - 23:00
Lørdag 08:00 - 23:00
Søndag 09:00 - 23:00

 

Åpningstider, bilverksted

Mandag - Fredag 07:30 - 15:30