Mekanisk verksted

I 1999 bygget vi på verkstedsavdelingen med rundt 400 kvm og flyttet den mekaniske avdelingen til nybygget. Her har vi moderne sveise-, dreie- og boreutstyr, og er rustet for de fleste mekaniske oppdrag.

Avdelingen har i dag to ansatte som tar seg av alt fra små reparasjoner til større oppdrag. Avdelingen var for eksempel underentreprenør til Hydros Aluminiums utbygging på Sunndalsøra.

Eide kommune er kjent for de mange steinindustribedriftene, og disse utgjør en stor og viktig kundegruppe. Skjelvik Bilverksted har gjennom mange år vært med på utvikling av maskiner til denne industrien. Vår erfaring gjør oss blant annet til en av Norges mest anerkjente reparatører av større diamantsagblad.

Vårt verksted er også Tess-forhandler, og vi utfører pressing av høytrykksslanger, særlig til bruk for gårdbrukere og industri. I tillegg har vi et lager av segerringer, simmerringer, kulelager og annet relatert utstyr.

I 2000 inngikk vi avtale på salg, service og montering av Frank selvvaskeanlegg i Møre og Romsdal. 

Vi arbeider i dag mellom Sognefjorden i sør og opp til Rørvik i Nord-Trøndelag som er vår nordligste kunde.


Vi har også utfører mange oppdrag i tilknyning til vannbehandlingsanlegg / pumpestasjoner. Skjelvik Bilverksted var blant annet underentreprenør ved vassverksutbyggingen i Trolldalen i forbindelse med Ormen Lange-prosjektet i Fræna og Aukra.

 

De siste årene har vi utført arbeide på en lang rekke prosjekter i distriktet rundt oss. Arbeidet har i hovedsak vært sveising av rustfrie rører/komponenter, montering etc i tilknytning til behandlingsanlegg/pumpestasjoner.

 

Vi har derfor opparbeidet oss en god erfaring med vannbehandlingsanlegg.

Flere bilder

 • IMG_0002.jpg
  Verkstedet
 • 1
  Anlegg montert ved Statoil Service Åndalsnes
 • 5
  5
 • Statoil Florø.jpg
  Statoil Florø.jpg
 • Eide Vassverk
  Rørmontering ved Eide Vassverk AS
 • Sjøholt.jpg
  Sjøholt.jpg
 • Pumpestasjon Skjevikåsen Molde kommune 1.JPG
  Pumpestasjon Skjevikåsen Molde kommune 1.JPG
 • HPIM0356.JPG
  HPIM0356.JPG
www.skjelvikbilverksted.no
Åpningstider, butikk/bensinstasjon

Mandag - Fredag 06:30 - 23:00
Lørdag 08:00 - 23:00
Søndag 09:00 - 23:00

 

Åpningstider, bilverksted

Mandag - Fredag 07:30 - 15:30